196 woorden
1 minuut leestijd

Achter de schermen wordt hard gewerkt!

Afgelopen mei lieten wij u weten dat JeeGee Vastgoed het ontwerpbestemmingsplan voor de herontwikkeling van het Plashoeve-terrein heeft ingediend bij de gemeente De Ronde Venen. De gemeente werkt nog aan een inhoudelijke reactie op het ingediende plan. Dat neemt tijd in beslag, onder andere door de vorming van een nieuw college. Na de zomervakantieperiode, verwachten wij u te kunnen laten weten welke stappen nog worden gezet voordat de formele inspraakperiode van start kan gaan. Op dat moment hopen we ook meer te kunnen vertellen over de uitkomsten van een gesprek met de gemeente over het openbaar parkeren in de nabijheid van het Plashoeve-terrein. 

Ondertussen werkt het projectteam achter de schermen aan de (technische) uitwerking van het plan. Ook onderzoekt het projectteam mogelijkheden voor elektrische laadvoorzieningen en een parkeermanagementsysteem. Naar verwachting kunnen we dan na de zomer de gesprekken met de woordvoerders van de bewonersgroepen vervolgen.

Zodra meer informatie bekend is over de reactie van de gemeente en de gevolgen voor de beoogde herontwikkeling, brengen wij u op de hoogte. Fijne zomer!

Vragen en/of opmerkingen
Heeft u naar aanleiding van deze nieuwsupdate nog vragen en/of opmerkingen? Geef deze dan gerust aan ons door via het e-mailadres: info@waterfrontvinkeveen.nl.

Nieuwsoverzicht